1777 km bicyklom pozdĺž hraníc Slovenska

Diskusia
Bratislava
-

Slovensko je vraj malá krajina. Ale až keď sa ju rozhodnete obbicyklovať celú dookola čo najbližšie k hranici zistíte, aká je v skutočnosti veľká, rôznorodá a krásna. 

Skrýva veľa netušených zákutí, pekných miest a krásnych prírodných scenérií. V čase, keď sú hranice do sveta zatvorené, som sa rozhodol konečne spoznať aj našu malú veľkú krajinu.

Napriek novembrovému chladu a krátkym dňom som naložil všetko potrebné na bicykel a vyrazil som spoznávať Slovensko zo sedla bicykla. Prešiel som v novembri 1 777 km pozdĺž hraníc Maďarska, Ukrajiny, Poľska, Čiech a Rakúska. Od rovinatého juhu, cez najvzdialenejšiu Novú Sedlicu, až po mrazivú a kopcovitú Oravu.

Vydajte sa aj vy na pomyselný okruh okolo Slovenska z tepla domova a objavte, čím vás Slovensko prekvapí.

Rozprávať bude Laco Branicky

---------------------------

Môžeš si zakúpiť vstupenku rôznych cenových kategórii. Všetky vstupenky sú úplne rovnaké. Môžeš si však vybrať cenu vstupenky 3,5,- EURA, 5,- EURO alebo 10,- EURO podľa toho, akou sumou nás chceš podporiť. Ďakujeme.

K dispozícii bude od 25. marca 10.00 až do 31.decembra do 22.00. Po zakúpení vstupenky dostanete prihlasovací kód a besedu si môžete pozrieť hoc kedy v tomto časovom rozmedzí.

 

Vstupenky

Odporúčané akcie