HC SLOVAN Bratislava vs HK DUKLA Trenčín

Šport
Bratislava

HC SLOVAN Bratislava vs HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 27. októbra 2024 / 17:00 h
Zimný štadión Ondreja Nepelu


Po dvoch týždňoch a štyroch zápasoch na ľade u súperov sa Slovan opäť predstaví pred vlastnými fanúšikmi v tradičnom dueli proti HK DUKLA Trenčín. “Vojakom” sa vstup do extraligy príliš nevydaril, z prvých desiatich zápasov vyťažili iba dve výhry. Prvý vzájomný zápas na trenčianskom ľade priniesol gólovú prestrelku so šťastným koncom pre Slovan v podobe divokého výsledku 5:8. Na čele produktivity Trenčanov sú samí legionári (Green, Stapley, Josling, Ahl). Manažment zareagoval na slabší štart angažovaním lotyšského brankára Grigalsa a útočníkov s extraligovými skúsenosťami Bortňáka a Leskinena.

Zľavy:

  • Deti vo veku 6 až 15 rokov
  • Rodinná vstupenka 2+2 (dvaja dospelí + dve deti vo veku 6 až 15 rokov) - pre využitie tejto rodinnej zľavy zadajte v košíku v časti MIMORIADNE ZĽAVY kód BELASARODINA2425 a systém Vám cenu prepočíta.
  • Držitelia preukazov ZŤP, ZŤP-S: 50 % z bežnej ceny v danom sektore
  • Držitelia preukazov ISIC, ITIC, EURO26: 10 % z bežnej ceny v danom sektore
  • Skupinové zľavy: 10 % (10 až 20 ľudí), 20 % (21 až 49 ľudí), 25 % (50 a viac ľudí) na objednavky@ticketportal.sk
  • Deti vo veku do 6 rokov (nar. 1.8. 2018 a neskôr) vstup zdarma v sprievode dospelej osoby bez nároku na vlastné sedadlo.

Hostia:

Fanúšikom hosťujúceho tímu, ktorí chcú aktívne povzbudzovať svoje mužstvo, odporúčame kúpu vstupeniek v sektore B6 vľavo od schodov (pri pohľade na ľadovú plochu).

VIP:

V prípade záujmu o prémiové VIP vstupenky kliknite na mape hľadiska do sektoru C29. Zápasová VIP vstupenka stojí 130,- eur vrátane večere vo forme bufetových stolov a nápojov počas zápasu (Prosíme Vás, aby ste vo VIP priestoroch rešpektovali dress code “Smart Casual”).

Upozornenie:

Využitie zľavnených zápasových vstupeniek je možné iba na základe predloženia príslušných dokladov a preukazov. Signalizačné zariadenie na turniketoch na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu upozorňuje obsluhu v prípade použitia zľavnených zápasových vstupeniek (deti 6-15, rodinná vstupenka 2+2, ZŤP/ZŤP-S, ISIC, ITIC, EURO26). Ak bude na vstupe do arény pristihnutá osoba, ktorá nie je oprávnená využívať danú zľavnenú zápasovú vstupenku, nebude jej umožnený vstup do haly a obsluha turniketu, resp. usporiadateľská služba je oprávnená dotyčnej osobe vstupenku zabaviť bez náhrady.

Vstupenky

Odporúčané akcie