HVIEZDNY DOPROVOD – ŠK SLOVAN BRATISLAVA vs NK CELJE

Šport
Bratislava

HVIEZDNY DOPROVOD - Vyprevádzanie hráčov na zápas ŠK SLOVAN BRATISLAVA vs NK CELJE, 30.07.2024 o 20:30 hod.

Exkluzívna možnosť pre vaše deti teda pokračuje! Využite možnosť, aby vaše deti boli súčasťou Hviezdneho doprovodu a odprevádzali hráčov oboch mužstiev na atraktívny zápas ŠK Slovan Bratislava – NK CELJE, ktorý sa odohrá v utorok 30.07.2024 o 20:30 na Tehelnom poli.

Hráči oboch tímov a rozhodcovská trojica tohto zápasu sú pripravení prijať podporu z vašich radov a vyjsť spolu s vami na hraciu plochu. Neváhajte a zakúpte si jeden z troch možných balíčkov Hviezdneho doprovodu:

Balík BASIC - v cene iba 39,-€ obsahuje:
Viac informácii: TU

Balík PRÉMIUM - v cene iba 99,-€ obsahuje:
Viac informácii: TU

Balík VIP - v cene iba 399,-€ obsahuje:
Viac informácii: TU

Organizačné pokyny k HVIEZDNEMU DOPROVODU – Vyprevádzanie hráčov ŠK SLOVAN BRATISLAVA vs NK CELJE, 30.07.2024 o 20:30 hod.

Zraz: Z dôvodu prezlečenia dieťaťa je potrebné sa dostaviť s dieťaťom 30.07.2024 o 19:15 hod. k vstupu do VIP štadióna Tehelné pole (od NTC tenisová hala / PEUGEOT aréna - Príkopova 6, 831 03 Bratislava), kde ich bude čakať pracovníčka Slovana Bratislava, ktorá si deti prevezme do šatní). Začiatok zápasu je o 20:30 hod. Pri preberaní detí, si poznačíme miesto vstupenky a detí Vám donesieme cca. v 15. minúte.

Športová vystroj dieťaťa: Slovan zabezpečí tričko, trenky, štucky. Deti potrebujú mať so sebou futbalovú obuv (môžu byť aj tenisky).

Špeciálne tričko „majstrovské tričko“ zostane deťom na pamiatku, trenky a štucky odovzdávajú naspäť.

Deti si môžu zobrať so sebou vodu a poprípade pribaliť nejaké jedlo, v prípade zlého počasia oblečte deťom aj termoprádlo, na ktoré sa budú obliekať veci na vyvádzanie.

V prípade choroby dieťaťa môžete nahradiť dieťa druhým dieťaťom, avšak je potrebné nás kontaktovať e-mailom na deti@skslovan.com a to najneskôr 48 hodín pred začiatkom zápasu.

Ak by nastala komplikácia s účasťou, meškaním alebo iným problémom a to menej ako 48 hodín do zápasu, treba nás ihneď telefonicky kontaktovať na tel.: 0905871334.

Dôležité upozornenie:

v prípade ak nebudú splnené vopred stanovené a uvedené podmienky (vek dieťaťa od 6 do 12 rokov a max. výška do 140 cm) budeme nútení dieťa neprevziať a to bez nároku na vrátenie platby za Hviezdny doprovod. Informujeme Vás, že negarantujeme, že Vaše dieťa bude vyprevádzať hociktorého hráča Slovana. Priradenie detí k jednotlivým hráčom bude náhodné (žrebovanie, losovanie...).

Vstupenky

Odporúčané akcie