RFA 11 Bratislava

Šport
Bratislava

RFA 11 | 10. 6. 2023 |  Bratislava

 

Nenechajte si ujsť korunováciu historicky prvého MMA šampióna RFA! Organizácia Real Fight Aréna sa vracia do hlavného mesta Slovenska a to vo veľkom štýle, čaká exkluzívny VIP event. 

Kto získa opasok šampióna? Neporazený Dominik Humburger alebo premožiteľ Milana Ďatelinku a Dávida Hoška, Nenad Avramovič? Obaja elitní bojovníci strednej váhy prešli zápasmi v RFA ako nôž po masle. Humburger ukončil oboch svojich súperov tvrdým KO, zatiaľ čo Avramovič dominoval predovšetkým na zemi. Milan Ďatelinka ani David Hošek naňho nenašli recept a o podobný husársky kúsok sa srbská senzácia pokúsi aj proti nezdolanému Humbergerovi.

Slovenská zápasnícka elita nemôže v Bratislave chýbať. Niekoľkonásobní šampióni Slovenska v zápasení voľným štýlom majú za sebou rad úspechov aj na európskej scéne a nedávno sa všetci traja rozhodli prestúpiť do MMA. Martin Horínek, Michal Duba a Jozef Jaloviar idú na domácej pôde dokázať, že s nimi treba do budúcna počítať.

Ako na všetkých turnajoch RFA, aj tentokrát uvidíme zápasy pod pravidlami Real Fight. Čerstvý svetový šampión WMO v Muay Thai Jakub Benko sa vracia do RFA po tom, čo v perfektnom zápase zdolal Pavla Šacha na body. Svoj debut v organizácii si odbije aj majster sveta WKU a WMC Marco Novák.

Buď pri tom a zaži večer, ktorý bude plný napínavých zápasov.

VIP stôl:

    ⁃    VIP vstupenku pre 6 osôb (aj vstup cez VIP vchod)
    ⁃    VIP catering (pivo, víno, nealko, studený a teplý bufet)
    ⁃    Vstup do VIP zóny
    ⁃    Ten najlepší výhľad na klietku
    ⁃    Byť v tesnej blízkosti nastupujúcich zápasníkov
    ⁃    Osobne stretnúť svojich obľúbených zápasníkov

 

VIP catering:

 ⁃    táto možnosť obsahuje možnosť prístupu do oddelenej časti s VIP cateringom

 ⁃    v cene pivo, víno, nealko, studený a teplý bufet

Vstupenky

Odporúčané akcie