ST. NICOLAUS MONARCHS VS ÚSTÍ NAD LABEM Blades – AMERICKÝ FUTBAL

Šport
Bratislava

 

Bratislavský klub amerického futbalu ST. NICOLAUS Monarchs patrí medzi najstaršie a zároveň najúspešnejšie kluby na Slovensku. Má za sebou obrovské množstvo úspechov nielen na domácej, ale aj na medzinárodnej pôde. A práve teraz budete mať možnosť byť pri najväčšom slovenskom derby v českej lige amerického futbalu a rovno v Bratislave.

Chceli by sme Vás pozvať na tretí domáci zápas, 5. kolo základnej časti českej Snapbacks ligy medzi ST. NICOLAUS Monarchs a Ústí nad Labem Blades, ktorý sa uskutoční v nedeľu 28. apríla 2024 o 15:00 hod na atletickom štadióne STU Mladá Garda.

 

Ústí nad Labem Blades patrí už k stáliciam Českej ligy a posledné roky skôr prechádzajú hráčskou obmenou, ktorá už minulý rok vykazovala prvotné znaky kvalitnej obmeny hráčskej základne. Minulý rok sme sa s Blades stretli v 8.kole, kde sme bojovali o udržanie sa v bojoch o playoff v Snapbacks lige 2023. Tento zápas s Blades bol vysielaný v rámci O2 Sport a jednalo sa naozaj o tesný zápas, kde ST. NICOLAUS Monarchs utrpel výhru 7:6 a skôr sa to približovalo k výsledku v klasickom futbalovom zápase. V tomto zápase Blades trafili pri field goale 2x tyčku a nechali tak výhru v rukách Panovníkov, ktorý zabojovali o playoff v nasledujúcich dvoch zápasoch proti Přerov Mammoths a Nitra Knights.

 

ST. NICOLAUS Monarchs patrí medzi najnavštevovanejšie športy v Bratislave, kde na zápasy chodí obrovské množstvo fanúšikov – posledný zápas s Nitra Knights, ktorý sa uskutočnil 31.3.2024 sa zúčastnilo 894 fanúšikov a zápas so Znojmo Knights, ktorý sa uskutočnil 14.4.2024 sa zúčastnilo vyše 750 fanúšikov. Práve posledný domáci zápas proti Znojmo Knights ukázal kvalitu tímov v rámci Českej ligy a Monarchs pred vyše 700 divákmi porazilo súpera zo Znojmo Knights v tesnom výsledku 31:27, kde o osude celého zápasu rozhodovala posledná akcia. Diváci si tento zápas užili a práve posledný zápas môže byť pozvánkou už na tretí domáci zápas ST. NICOLAUS Monarchs.

 

Okrem kvalitného a dych berúceho zápasu sa môžete tešiť na:

- Aktívnych komentátorov, ktorí Vás budú sprevádzať celým priebehom zápasu a budú Vám vysvetľovať jednotlivé momenty v zápase

- DJ a kvalitný hudobný sprievod

- Vystúpenie Bratislava Monarchs Cheerleaders

- Maskot Móric

- Tombola a súťaže pre deti

- Stánok s kvalitným občerstvením a stánok s Monarchs Merch-om

- Rodinné prostredie a bezpečnosť

- Dostupnosť MHD a možnosť parkovania

 

Pre viac informácií neváhajte sledovať stránky www.monarchs.sk , alebo sociálne siete: https://www.facebook.com/BratislavaMonarchs

 

Kedy:                   Nedeľa 28.04.2024

Miesto zápasu:
areál STU Mladá Garda, atletický štadión - Račianska 3544/103, 831 02 Nové Mesto

Vstupné (voľné sedenie):
6 €                        dospelí
3 €                        študenti s ISIC preukazom
zadarmo               deti do 16 rokov, ZŤP a seniori
* psy len na vôdzke


Časy zápasov:
14:00 hod          otvorenie brán do areálu
14:50 hod          začiatok zápasu

Parkovanie:
Parkovanie pri areáli, alebo na parkovisku LIDL

 

Vstupenky

Odporúčané akcie