SUMMER FIGHT NIGHT 3

Šport
Bratislava
-

Jedinečné podujatie organizuje MAMMAL – Slovenský zväz MMA, ktorý sľubuje poriadnu dávku kvalitných zápasov a pekné výkony súčasných aj budúcich talentov nášho MMA.

„Začiatkom júna sme mali registrovaných okolo 20 klubov a cez 70 zápasníkov rôznych vekových a váhových kategórií, takže účastníci aj diváci sa majú na čo tešiť,“ navnadil prezident Slovenského zväzu MMA Marek Herda.

Šampionát prinesie niekoľko noviniek. Jednou z nich je rozdelenie zápasníkov na MAMMAL a MAMMAL PRO. V prvej spomenutej kategórii sa predstavia amatérski bojovníci. V PRO nastúpia tiež amatérski MMA fighteri, ktorí však majú profesionálne skúsenosti napríklad z K1 či thajského boxu. Toto rozdelenie tak prinesie spravodlivejšie meranie síl.

Ďalšou novinkou budú zápasy mladých talentov od 12 do 17 rokov v MAMMAL Kids. Na podujatí sa predstaví aj 7 ročný chlapec.

„Chceme všetkým ukázať, že tento šport nie je pre deti násilný a nebezpečný. Práve naopak, naučí ich zdravému životnému štýlu, láske k športu, úcte k súperovi a disciplíne. Deti a mládež budú zápasiť bez úderov do hlavy a za pekné výkony ich oceníme diplomami a medailami,“ ozrejmil Herda.

MAMMAL – Slovenský zväz MMA sa aj takto snaží budovať mládežnícku základňu a zvyšovať povedomie o tomto športe. Dopomôcť k tomu má aj špeciálna iniciatíva bojprotisikane.sk a Adrenalínom proti drogám, v ktorých športom zápasia s aktuálnymi neduhmi spoločnosti.

Novinkou a veľkým lákadlom júnového šampionátu budú aj známe tváre. Majstrovstvá Slovenska v MMA sa v Nitre uskutočnia 18. júna. Všetkých srdečne pozývame.

Vstupenky

Odporúčané akcie