Video: Red Bull prvýkrát na Slovensku prináša celovečerný lokálny film do kín - Rytmus - TEMPOS

25.11.2019
Video: Red Bull prvýkrát na Slovensku prináša celovečerný lokálny film do kín - Rytmus - TEMPOS

TAK DLHO IŠIEL PROTI PRÚDU, AŽ TEN PRÚD OTOČIL A VYTVORIL SI VLASTNÚ RIEKU. RIEKU, V KTOREJ UŽ 3 DEKÁDY UDÁVA SVOJE TEMPO: RYTMUS.

RED BULL UVÁDZA CELOVEČERNÝ HUDOBNÝ DOKUMENT: TEMPOS.

„Mojich 30 rokov v rape. Žiadny rodinný medailónik o mojom pôvode a stratenom biologickom tatkovi. Staré zábery, ktoré neboli nikde doteraz zverejnené. Zmapovaná moja hudobná kariéra od úplnej nuly až po to, kým som dnes. Prehry, výhry a fakty.“
Patrik Rytmus Vrbovský
Red Bull prvýkrát na Slovensku prináša celovečerný lokálny film do kín. V spolupráci s video-produkciou Toxpro pripravili dokument o histórii a vývoji slovenskej hip-hopovej kultúry, ktorý prerozpráva jeden z tých, ktorí túto kultúru tvorili a formovali – Rytmus.
„Produkovať tento film je pre náš tím splnený sen. Vyrastali sme na skladbách od Rytmusa. Ako štáb do filmu vkladáme veľa energie a srdce fanúšika. Veríme, že to bude aj divák cítiť.“ vyjadril sa jeden z troch režisérov - Nazarij Kľujev. „Film bude najmä o Rytmusovej 30-ročnej hudobnej kariére. Zároveň sa však na pozadí jeho tvorby snažíme vyrozprávať objektívne slovenské rapové dejiny. Divák sa môže tešiť na moderný hudobný dokumentárny film.“ doplnil hlavný producent Toxpro.
Film Tempos príde do kín začiatkom roka 2020. Vždy aktuálne informácie o celom projekte nájdete na oficiálnej stránke filmu: redbull.sk/tempos.

Ďalšie správy