Zážitková večera v netradičných priestoroch galérie. Kulinárske a umelecké dobrodružstvo vytvorené Filipom Ondrušekom v Galérii mesta Bratislav

Výstavy
Bratislava
-

Pripravili sme pre vás jedinečný zážitok spojenia výtvarného umenia, dizajnu a umenia gastronómie. S päť-chodovým menu zažijete, ako sa jedlo stáva umeleckým dielom priamo pred vašimi očami. A čo je najlepšie? Všetko je vytvorené s láskou k lokálnym surovinám. Kreatívny a svetoznámy kuchár a cestovateľ, Filip Ondrušek, vás prekvapí svojím jedinečným menu, ktoré vám rozhýbe chuťové poháriky a vyvolá nezabudnuteľné spomienky. A to všetko v pôsobivom prostredí galérie, kde umenie a gastronómia splynú do jedného veľkého zážitku. 

Nezabudnuteľnú degustačnú zážitkovú večeru doplní krátky exkurz do zbierky GMB. Táto prehliadka vám umožní objaviť kultúrne poklady galérie a ich neuveriteľný vplyv na jedinečný zážitok, ktorý sa odohráva pri stole. Okrem toho, súčasťou večera budú dizajnové predmety, diela a výrobky od našich partnerov, ktoré doplnia atmosféru a estetiku celého podujatia. Nechajte sa jedinečným gastronomicko-umeleckým dobrodružstvom a objavte, ako umenie a kulinárstvo spájajú svoje sily, aby vytvorili neopakovateľnú atmosféru a zážitok! 

Kapacita je obmedzená. Rezervujte si svoje miesto.

Po kúpe vstupenky, prosíme, nahlásiť variant degustačnej zážitkovej večere: vegan a mäso, alko a nealko, poprípade iné alergie mailom na adresu petra.malakova@gmb.sk 

cena: 140 eur / osoba (v cene je zahrnuté 5-chodové menu, nápoje, suroviny, materiál)

Filip Ondrušek je kuchár, aktivista a cestovateľ. Záleží mu na lokálnosti a sezónnosti. Filipovo základné motto je používať farmárske produkty.

Partneri podujatia: Filip Ondrušek, Farmove, Veronika Veľková z kvet._, Crafting Plastics Studio, Si.Li Ceramics, Ateliér Javorski, Ateliér industriálneho dizajnu VŠVU, CTRL_space Studio, Patrik Illo, Bagbet, Terézia Feňovčíková Feier, Jakub Michal Teringa, Barbora Girmanová, kaviareň EMIL, Galéria mesta Bratislavy, Bratislava Design Week.

Vstupenky

Odporúčané akcie